diverse landen, diverse smaken

Koffiebonen uit Brazilië – Brasil Bandeirante combineert een volle body met een heerlijk zoet aroma en een rijke, zuivere smaak. Een verrukkelijk voorbeeld van de rijke Braziliaanse koffiecultuur.

Koffiebonen uit Colombia – Colombia Supremo. Volle rijke body en aangename lange nasmaak. Een milde, aangename frisheid van mandarijn, prachtige balans tussen rijke chocolade tonen en een vleugje karamel en marsepein.

Koffiebonen uit Peru – Altomayo. Biologisch (Skal 024590), verfijnde, complexe koffie met frisheid van stevige, zoete appels, toffee en melkchocolade. Uitgelezen zoete body gevolgd door een lichte hint van rozijnen.

Koffiebonen uit Mexico – Mexico Maragogype Santa Catarina, typerende Mexicaanse kruidigheid. Fijne, fruitige tonen met een zuurtje naast een volle, soepele body, zachte, geurige koffie die een frisse en harmonieuze indruk maakt.

Koffiebonen uit Costa Rica – Costa Rica Tarazzu Libertad een zuivere koffie met een aroma van bessen, geroosterde noten en donkere chocolade die afsluit met een frisse, licht zoete afdronk.

Koffiebonen uit Cuba – Cuba Turquino Lavado brengt je terug naar de oorsprong van Cuba, een bloemige basis en een aards karakter. Een rijke koffie met een volle, zware body en een zoete afdronk.

Koffiebonen uit Guatemala – Guatemalan Antigua Pastoral. Iets van boter en karamel en een vleugje ceder geven deze cup een evenwichtige en helder karakter. Bekend om de fruitige frisheid en intense, bitterzoete chocoladegeur.

Koffiebonen uit Ethiopïe – Ethiopia Sidamo met romige karameltinten en chocoladetinten. Heerlijke geur van chocolade. Intens volle body en aangenaam fris.

Koffiebonen uit Kenia – Kenya AA Top met een intense smaak, volle body en aangename aroma. Een unieke, zeer complexe koffie met zwartfruit -smaken (zwarte bes). Niet te zuur en zoetige melkchocolade toon op de achtergrond.

Koffiebonen uit Rwanda – Rwanda Red Bourbon met een zeer zoete cup vergelijkbaar met het vruchtvlees van witte druiven en uitstapjes naar perzik en sinaasappel. Fruitige en levendige koffie uit Rwanda.

Koffiebonen uit Tanzania – Tanzania Peaberry Ngorongoro een elegante body in combinatie met een fruitige, zoete frisheid en fijne chocoladetonen op de achtergrond.

Geef een reactie